Toni Alorda

Tomarem els bucs de Ses Covetes

tonialorda | 22 Març, 2011 17:01

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

El Tribunal Suprem ha anul·lat una decisió del Consell de Mallorca (de 1994!) per la qual es modificaven les NNSS de Campos respecte de Ses Covetes. Els motius són formals: s'apunta que el recurs contra les NNSS que havia interposat el Gob no podia ser tramitat. No entra en el fons sobre el caràcter urbà o no de l'espai.

Però és que el Tribunal Suprem ja ha deixat clar que l'indret on es varen edificar els bucs de Ses Covetes són sòl rústic i estan afectats per la llei de costes. Com és ferma la sentència que, a petició del PSM i el Gob, va anul·lar la llicència d'obres per il·legal.

En resum, malgrat el renou que comporta aquesta sentència del Tribunal Suprem, acabarem esbucant el mamotreto de Ses Covetes. Està essent una batalla llarga, massa llarga, però la guanyarem. En bona mesura ja l'hem guanyada: el cas de Ses Covetes s'ha tengut molt en compte per no emprendre un seguit de projectes a vorera de mar, perquè els afectava una llei de costes que pretenia ignorar-se en els planejaments municipals.

PSM i GOB, des de la independència de cada organització, des del respecte i el rol de cadascú, malgrat les eventuals i lògiques discrepàncies puntuals, som i serem en el mateix bàndol de moltes campanyes.

En tot cas, atesos alguns comentaris que m'heu fet arribar, potser cal precisar que tot i he trobat desafortunat el seu balanç de legislatura, som un seguidor entusiasta del Gob, el país està d'enhorabona per la seva existència i la seva magnífica tasca.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.