Toni Alorda

El PP posarÓ ordre a la televisiˇ... El PP?

tonialorda | 25 Gener, 2011 21:42

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Seguint les propostes de Joserra Bauzà pots tenir la sensació que ha aterrat d’un altre planeta o que mai ha existit l’era Matas. El reguitzell d'exemples és tan llarg que em limitaré a un: diu que ara gastam massa en televisió.

El PP gastava més de 100 milions d’euros a l’any a ib3, una autèntica passada. Això sí, no en pressupostava ni un 20%. Ara es gasta la meitat. La suma d'IB3 i TVMallorca queden molt enfora del que gastava el PP només a IB3.

Fixem-nos només en una dada: els informatius d'IB3 es contractaren externament el 2005 per 18,5 milions d’euros l’any, fa ben poc el nou contracte s'ha subscrit per 7,5 milions (absorbint la plantilla). Onze milions d’euros anuals de diferència són una fortuna. Però llavor el Sr. Bauzá ho trobava magnífic, ara, una barbaritat.  

De la despesa televisiva n'hem de poder parlar en campanya, naturalment, i és lògic que es tengui present quan parlam de prioritats, però, mentre Bauzá no en renegui clarament, hem de partir de què la referència televisiva del PP és el model de despesa i sectarisme de Matas/Umbert, amb locutors estrella d'intereconomia que obligaven a canviar de llengua, les investigacions amb càmara oculta, etc.; i la desacomplexada concessió de canals... O el model valencià o el de Madrid. De moment, hi ha vàries investigacions criminals sobre la manera de gestionar del PP que lidera ara Bauzá, la gran obsessió del qual és equiparar castellà i català a ib3 (es veu que troba que hi ha un excès de català en l'oferta televisiva que sintonitzam a Mallorca).

Curiosament, ara, amb la meitat de pressupost, s'augmenta la quantia per a les produccions locals i augmenta l'audiència... I certament és un sector amb un impacte econòmic gens menyspreable.

Francament, si el leit motiv de la campanya del PP és que ells seran austers i posaran ordre a un suposat desgavell actual, han de confiar molt en la mala memòria dels mallorquins.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderaciˇ per evitar, exclusivament, spam.