Toni Alorda

Destitu´ts per Ternelles i Son Baco

tonialorda | 18 Octubre, 2009 20:09

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Després que el PSOE ens alertés que ens podia cessar si no acceptàvem centenars i centenars de places a Sa Ràpita, blindades per llei; els amics d'UM ens han expulsat de pactes de govern a Pollença i a Campos.
A Pollença per defensar que un camí públic sigui públic. A Campos per haver defensat Son Baco i Sa Ràpita.
En plena tamborinada econòmica, quan tothom (inclosos els sectors afectats) parlen d'excés de camps de golf i de places hoteleres i residencials, de saturació... el decodificador últim de la política mallorquina el marquen les polèmiques territorials (i el que hi ha darrera).
A Campos, el Batle ens acusa d'haver perjudicat el poble durant 30 anys, per haver-nos oposat a convertir-lo en Calvià-bis. Però ho sabia bé en pactar amb nosaltres... i ara no dimiteix. Joan Joan, el regidor del PSM que hagués estat un magnífic batle de Campos d'aquí dos mesos, pensa que la destitució s'explica més per Son Cadira que per Son Baco. Es veurà.
De moment, Tomeu Cifre, Joan Joan i Guillem Vidal ja no són en equips de govern. Joan Joan no serà batle de Campos. No és fàcil fer política ecologista a Mallorca.
Però... (tornant al símil del post anterior) als busos d'Alabama ja no hi ha discriminació racial. I sabem perquè.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderaciˇ per evitar, exclusivament, spam.