Toni Alorda

Son Bosch

tonialorda | 03 Juliol, 2008 19:07

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Tothom està d'acord que fer un camp de golf a Son Bosch fa deu anys que està prohibit. Però l'interès general es va demanar l'any 98 i la prohibició d'afectar l'entorn de S'Albufera no arribà fins al 99. Repetesc: això no ho qüestiona ningú. Només s'avalua si hem fet tard per protegir un indret que des de fa deu anys tothom troba que no s'ha de transformar, per motius ecològics i paisatgístics. 

Primer feren mangarrufes per evitar que la prohibició afectés un poligon industrial aferrat a S'Albufera (PP-PSOE-UM), ara la intenció és que tampoc s'aturi el camp de golf. De què haurà servit la norma de protecció?

Ahir el jutge no va acceptar suspendre la llicència d'obres del golf, tal i com demanàvem des del PSM i Bloc, juntament amb el GOB, al·legant que la Conselleria de Medi Ambient (l'autoritat amibental) i el Consell de Mallorca (l'autoritat urbanística) l'havien autoritzat. Això va ser l'anterior legislatura, no és ben hora que el Govern actual reaccioni: és que UM no ha entès que ja no governa amb el PP?

Els hotelers de la zona bravegen del Parc Natural (un fins i tot n'ha pres el nom) però no compren terrenys per engrandir-lo, sinó per agredir-lo. Però si fins i tot des d'un punt de vista turístic té interès transmetre que protegim el nostre patrimoni natural. Per cert, Son Bosch figura en els itineraris "oficials" recomanats del Parc de S'Albufera.

Ho diu Pàmies: El bosc precedeix la civilització, el desert la succeeix.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderaciˇ per evitar, exclusivament, spam.