Toni Alorda

Sr. Batle: no insulteu els ciutadans de Crist Rei (article Dijous)

tonialorda | 25 Gener, 2013 18:33

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

El Govern ha tancat el baixador del tren cap a la barriada de Crist Rei. De llavor ençà, els usuaris han de fer una bona voltera per accedir al tren o per tornar-se’n a ca seva. Sempre fa ràbia haver de voltar quan veus que pots anar dret, un bon enfit quan un va per feina, però més ràbia fa si és tornar arrere, si et prenen una possibilitat que tenies i no feia mal a ningú.

 El Govern justifica el tancament, amb les molèsties que comporta, perquè la gent “se colava”. No té ni cap ni peus: però si hi ha una catefa d’estacions on l’accés al tren és completament lliure! No, si encara resultarà que, mentre llosetins i binissalemers, per no anar més enfora, pugen al tren a pas franc, els únics que no pagaven eren els inquers de la barriada de Crist Rei, que havien de passar un torn-barrera! (i no tothom està per segons quins bots...)

 A mi me sona a insult, i a discriminació. A mi, i a tot l’ajuntament d’Inca, que aprovà, per unanimitat, a iniciativa de n’Andreu Caballero (PSM-IV), demanar la reobertura del baixador. Bona és aquella unanimitat, tot i que no ha servit per moure Gabriel Company, al revés, ha tancat amb barres el pas que hi havia (per això sí ha trobat doblers...) Segur que un vice-president del PP com Rafel Torres no hi pot fer res més?

Un Rafel Torres que se va cobrir de glòria en el debat de la moció, quan va gosar sostenir que SFM guanyava entre 2.000 i 2.500 € més cada dia d’ençà que havien tancat a Crist Rei. Però, què diu? Acusa els ciutadans de Crist Rei d’estafar 2.000 € cada dia en bitllets de tren?! Cada dia? Quin desbarat. És ver que els bitllets són cars, no sé si tant, però, tornem-ho dir: la línia té moltes estacions sense cap control de pas i els revisors demanen (o no demanen) el bitllet a tots els usuaris, a tots! Per paga, la majoria de gent va a Palma i allà hi ha barreres més males de passar.

 L’acusació als ciutadans de Crist Rei és, per inconsistent, vergonyosa, i exigeix una disculpa. I la millor disculpa, la més pràctica, és reobrir el baixador.

 Tanta sort que el PP ens havia promès soterrar el tren... per no xapar la ciutat.

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderaciˇ per evitar, exclusivament, spam.