Toni Alorda

El PP modifica el Pla Territorial per a l'hotel de Mirador de Es Trenc

tonialorda | 04 Abril, 2012 19:53

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

 

Hi ha novetats. Deia en l'article anterior que pareixia passar desapercebut que la limitació de superfície del Pla Territorial impedia dur a terme el projecte de l'hotel i camp de golf a S'Arenal de Sa Ràpita vora l'ANEI de Es Trenc. Idò no hi havia passat. El PP ja tenia en marxa una modificació del Pla Territorial ex professo per poder promoure aquesta actuació. Això mentre el Conseller Delgado ho negava èmfaticament, desafiadorament.

Per més inri, el PP ho vol fer passar per una "correcció d'errors"! Per evitar la participació ciutadana i valoracions ambientals, i per intentar transmetre un fals consens, vol fer creure que és el Pla Territorial que està equivocat. I per què? Perquè, si no estés equivocat, no es podria fer la promoció que desitgen! Delirant

L'expedient ja ha estat enviat als grups de consellers i serà tractar en comissió informativa la setmana qui ve, per incorporar-se a l'ordre del dia del Ple del mes d'abril. La modificació és doble: per un vent la grafia d'alguns plànols (un tema menor si és en plànols no normatius) i una de gran magnitud, diu que l'assignació de Hectàrees a Campos està equivocada: on diu 2 Hectàrees per àrees de reconversió territorial ha de de dir 21! Així, i tan amples!

Diu que és per ser congruent i poder executar les àrees turístiques que, recordem, són tres: Son Durí, Sa Marina i Sa Vinyola; però, quina reconversió faran aquestes àrees? On espongen? On són les demolicions, els trasllats d'edificabilitat? O tornarem dir reconversions a lo que el PP-UM deien reconversions en el Pla Territorial originari? Però, a més, amb 21 Ha tampoc hi caben les tres àrees... O és que només interessa que hi cabi Son Durí?

Un error? No, senyors: el Bloc va votar 2 Hectàrees per reconversions i 19,06 (de les quals només en queden vives 8,74 Ha -mirau l'explicació en l'article anterior-) per a creixements generals. No vàrem cometre cap error. Sabíem perfectament el que fèiem.

Delgado va assegurar que no havien de canviar cap norma per fer l'hotel, que els altres intentàvem enganyar. Avui mateix m'envien trolls a tractar-me de mentider per fer públiques les intencions de modificar el PTM. Qui menteix, sr. Delgado? El que tenc ben clar és que nada, nada, nada de esto fue un error.

 

 

 

Categoria: General. Comentaris: (3). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

 1. 1. Macià  |  05-04-2012 a les 07:27

  Si volen que Campos tengui 21 i no 2 hectàrees de creixment... a quin altre municipi les llevaran? O també modificaran el càlcul general de creixement de Mallorca? I les Directrius d'Ordenació Territorial?
  És que ho són d'ases!

 2. 2. miguelmas  |  05-04-2012 a les 10:40

  Macià: No ho són gens d'ases. Saben perfectament el que es fan. Guarda d'impresentables.

 3. 3. tonimarrai  |  05-04-2012 a les 15:57

  Bones Macià, en realitat no cal detreure les hectàrees a ningú. Les DOT permetien créixer un 10% i el Pla Territorial només va repartir un 7 i,amb la retirada de les ART, encara ho va minvar. Pensa que, a Campos, hi havia 77 hectàrees per a creixement de reconversions que són les que passen a 2. Aquesta diferència, afortunadament, no va acrèixer d'altres municipis.

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.