Toni Alorda

Company, la puntada de peu al pandero i Cap del Pinar

tonialorda | 20 Setembre, 2011 09:16

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

En una de les primeres declaracions de Gabriel Company com a Conseller del Govern deia que als diputats que feien preguntes en el Parlament per fer perdre el temps els hauríem "d'arriar una puntada de peu en el pandero", literal. En trobareu un comentari infra.

Idò, ara mateix, està contestant en el Parlament a diputats del PP que només fan preguntes per evitar les preguntes de l'oposició. Veig el Sr. Company contestant encantat. Jo que em pensava que, si s'estava d'arriar puntades de peu (cosa que certament li agraesc), com a mínim faria algun comentari sobre el profit d'aquesta mena de tàctiques. Res. Encantat. Idò.

Jo, en canvi, li volia demanar pel Cap des Pinar. Dijous, quan ja havíem registrat les preguntes d'aquest Ple, vaig rebre la resposta de Ramon Socias en la qual ens comunicava que el Ministeri de Defensa estava disposat a signar el conveni de col·laboració amb l'ajuntament i el Govern que ha de permetre accedir al públic al Cap des Pinar (a la península de la Victòria d'Alcúdia), però el Ministeri advertia que hauria de ser abans de dia 26 de setembre, data de convocatòria de les eleccions. El pròxim Ple del Parlament és dia 27.

Precisament en la darrera reforma del Reglament, pactada l'anterior legislatura, vàrem introduir una novetat per agilitzar la presentació de preguntes. No haver d'esperar dies i dies perquè estiguessin en condicions: així que vàrem establir que una pregunta per grup i sessió bastaria que es presentés 24 hores abans del Ple. Una mesura modesta, però que va en la línia correcta d'acostar el Parlament a l'actualitat social.

M'he acollit a aquest article per baratar la pregunta. Però m'ho han denegat. El President del Parlament m'ha contestant que no, que ha de ser urgent i ell no hi veu urgència. El grup parlamentari PSM-IV-ExM hi veu urgència però ell no, conseqüència: la pregunta no es tramita. 

Perdonau, vos deix, he de seguir escoltant les apassionants preguntes que fa el PP al Govern del PP (10 de les 18), un institut parlamentari, el de les preguntes, que està regulat en el Títol de "Control al Govern".

  

 

 

 

Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderaciˇ per evitar, exclusivament, spam.