Toni Alorda

Gómez, director general d'IB3

tonialorda | 31 Agost, 2011 09:16

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Ahir al Parlament visquérem una sessió insòlita debatent amb un Conseller, que és alhora el director general de la ràdiotelevisió pública, si és correcte o no que ho sigui, i que així s'hagi decidit unilateralment pel govern en decret-llei i en plena precampanya d'eleccions generals. El Sr. Gómez va demanar la paraula (ho pot fer sempre que vulgui com a Conseller -no com a director general d'ib3, naturalment-) per insultar a l'oposició en un esplèndid exercici de l'equanimitat i savoir faire;  allò que un espera d'un director general d'un mitjà públic de comunicació, vaja.

Si no estiguéssim tan curats d'espants, tan immunitzats, tan embrutits?, aquesta situació resultaria socialment insostenible, s'hauria aixecat tot el país (d'entrada tota la premsa lliure) per exigir la dimissió de Gómez, com a mínim d'un dels dos càrrecs, per no dir que fos cessat de tots dos. Un ministre com a director de la televisió és un insult procaç contra la democràcia i la societat oberta; la seva intervenció d'ahir, de les que provoquen vergonya aliena. Suggeresc a Bauzà que quan vagi a una trobada de dreta europea (sobretot dels que es proclamen orgullosament liberals) faci la prova de demanar què trobarien que es prevegés que el Ministre de Presidència fos durant mesos el director general de la televisió pública del país: que els ho demani i ens ho conti, els deixarà amb els cabells drets (bé, no sé dir què en diria Berlusconi).

A tot això, el gran argument, repetit ad nauseam per Cabrer i Gómez, és que, si no anomenaven Gómez director general, els treballadors d'ib3 no haguessin pogut cobrar. Només superGómez podia pagar subministradors. És ben curiós, el món és ple de mitjans públics de comunicació, no n'hi ha cap (per descomptat cap en democràcia) que tengui de director un membre del govern, i tothom cobra... però, aquí, justament aquí, justament només aquí, la única manera de cobrar era nomenar Gómez. Per cert, quan Gómez ens va revelar aquesta dada (només ell podia garantir el pagament de les nòmines) va provocar una ovació entusiasta de la bancada popular... És lo que hi ha.

 

 

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1. 1. oxalispescaprae  |  31-08-2011 a les 09:57

    Sembla mentida. Aquests "no se andan con chiquitas". Tenen uns objectius molt clars i el que pugin fer en dos dies no ho faràn en quatre. Amb aquest govern veurem com es destrueixen en un moment coses que ha costat molt de temps aconseguir. Els hem d'aturar com sigui.

    Gracies

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.