Toni Alorda

El cavall de Bauzà: el director d'ib3 va al Consell de Govern

tonialorda | 30 Juliol, 2011 11:02

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

El nomenament d'un membre del Govern com a màxim responsable de la televisió pública només passa a les dictadures més cutres del Planeta.

Fer-ho, per decret-llei, manu militari, el mateix dia que es convoquen eleccions generals, és ja un despropòsit per guinness, un esperpent.

El PP acaba de cessar una professional com Marisa Goñi com a responsable de TVM per posar-hi un liquidador, un enterrador, i, gojós de demostrar amb tota cruesa el seu poder absolut, Bauzà nomena la seva mà dreta com a director de la televisió pública, sense encomanar-se ni a déu ni al dimoni. Com hi hagués pogut nomenar el seu cavall. Alerta que no ho faci.

Tot allò de condret i políticament correcte que havia anat proclamant el PP en els debats públics d'aquests anys, per exemple, la demanda de pluralitat, imparcialitat i consens en la direcció d'ib3, ha estat sistemàticament llançat per la borda en les primeres setmanes de govern. Si feia rialles escoltar les crítiques contra la gestió de Terrassa, fins i tot de Martorell, en comparació a la legislatura de Jaume Matas i Maria Umbert; el nomenament de Gómez ho deixa tot en minúcies.

Confi que se'n temin del ridícul que fan i que tornin arrera (ho faran si la telefonada arriba de Madrid), però, en tot cas, ens haurà quedat clar com entén el PP i Bauzà la televisió pública, per haver trobat normal fer una passa tan grollera.

Categoria: General. Comentaris: (1). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comparteix

Comentaris

  1. 1. Joan Ramon  |  01-08-2011 a les 12:49

    Toni, a la carretera vella de Pollença a Lluc, a les parcel·les 308,309 (finca de l'Empeltada) s'ha electrificat la barrera, descrita al BOIB nº 70 del 12/05/2011, pag.171 i 172, Acord de Plenari del Consell de Mallorca, de 7 d’abril de 2011.
    Podeu mirar si s'ha obert cap expedient per aquest tema?

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.