Toni Alorda

Son Bordils, en marxa

tonialorda | 29 Novembre, 2008 15:18

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

L'ajuntament d'Inca ha dictat ordre d'execució ordenant als propietaris de Son Bordils que restaurin les cases.

A la fi! Vàrem anar a Son Bordils per exigir una reacció i la cosa se mou. Anam bé. Fa mesos es va aprovar una moció al Ple a proposta del Bloc (PSM-Alternativa) i també ha tengut la seva influència la carta del director insular de patrimoni del Consell (Bloc), que demanava la intervenció municipal. En tot cas, l'ordre està cursada.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (0). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

El pati del C.P. Ponent

tonialorda | 27 Novembre, 2008 14:04

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

La darrera estació del via crucis del pati del col·legi públic Ponent a Inca pretén representar que el culpable que encara no tenguem pati és el propietari dels terrenys.  Per mi és la primera vegada, en els vint anys que duc en diversos rols per dins l’administració, que veig com es dóna la culpa a un expropiat del retràs d’una obra pública. 

Me’n guardaré molt d’intercedir pel Sr. Ferrà del qual he deixat dit (ho podeu cercar en aquest mateix blog, post de 5 de setembre) que era un dels actors d’una trama d’especulació urbanística que involucra els terrenys del pati de Ponent, però no ho dic en la seva condició d’actual propietari, sinó com a intervinent en les negociacions polítiques prèvies com a directiu que era del PP d’Inca. Els propietaris tenen tot el dret a defensar els seus interessos, són les administracions les que han de vetllar pels interessos generals. 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

Son Baco: Arxivat

tonialorda | 14 Novembre, 2008 20:18

| del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat twitter.com

Fa vint anys que anam davant i darrera del camp de golf, amb més de vint construccions afegides com a hotels d'apartaments, a Son Baco (Campos).

Per no fer-me llarg, només apuntaré que des del gener de 2007 deman (com també el GOB) la caducitat de l'interès general concedit pel Consell l'estiu de 2006. Avui, a la fi, després d'inconfessables estires i arronses, la Comissió Insular d'Urbanisme de Mallorca ha incoat la caducitat de l'expedient: 4 vots a favor (Bloc-PSM/PSOE) i 4 en contra (PP i UM).

A la darrera sessió de la Comissió, la Presidenta havia deixat el punt sobre la taula i en la convocatòria per avui no figurava a l'ordre del dia. Tanmateix, el tema s'havia de tractar, així ho vaig anunciar a la Presidenta (a les Presidentes, de fet), o s'hi incloïa d'urgència, o jo personalment en proposaria el seu debat. Afortunadament, al final ha estat Dubon qui ha plantejat tractar el tema. I s'ha aprovat.

Avui és un d'aquells dies que un pot estar satisfet del canvi de govern i per constatar un fet tan arxiconegut com contínuament negligit per alguns: les profundes diferències entre la Mallorca que volem uns i altres.

Avui mateix, UH em publica un article on surt a camí als arguments que, predictiblement, han utilitzat PP i UM per votar en contra de la caducitat (fa tants d'anys que les sentim...). L'adjunt per si qualcú té prou paciència per llegir-lo.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent